Micutii sunt cei care au de suferit din cauza acestei probleme, ei riscand sa dezvolte tot felul de boli grave daca nu sunt vaccinati la timp, a declarat vicepresedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei, dr. Sandra Alexiu.
Presedintele Asociatiei Mame pentru Mame, Ana Mihaita, a declarat ca "Aceste crize se adâncesc în special vara. E foarte grav ca statul nu-şi face minima datorie de a aproviziona Direcţiile de Sănătate Publică cu serul necesare.
Este inacceptabil ca măcar părinţii care vor să îşi imunizeze copiii să nu găsească serul la medicii de familie şi nici măcar în farmacii", scrie adevarul.ro.

"Micutii sunt cei care au de suferit din cauza acestei probleme, ei riscand sa dezvolte tot felul de boli grave, a declarat vicepresedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei", dr. Sandra Alexiu.

Presedintele Asociatiei Mame pentru Mame, Ana Maita, a declarat ca "Aceste crize se adâncesc în special vara. E foarte grav ca statul nu-şi face minima datorie de a aproviziona Direcţiile de Sănătate Publică cu serul necesare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Este inacceptabil ca măcar părinţii care vor să îşi imunizeze copiii să nu găsească serul la medicii de familie şi nici măcar în farmacii", scrie adevarul.ro.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si