Ionuț, un tânăr în vârstă de 31 de ani, a ajuns pe patul de spital de la o banală durere de măsea! Acum, el se zbate între viață și moarte. Tânărul este în comă de aproape 2 luni!

Părinții tânărului spun că medicii nu îi țin la curent cu situația fiului lor. În plus, aceștia nu ar fi avut grijă de el, motiv pentru care acum corpul lui ar fi plin de răni.

Citește și: Tânără din București, la un pas de a fi ucisă de iubitul ei pe bancheta din spate a unui taxi, după ce l-a anunțat că se desparte de el

De la ce a pornit totul

Ionuț a început să se confrunte cu probleme de sănătate la puțin timp după ce a părăsit România, plecând la muncă în altă țară. El și-a sunat mama și i-a mărturisit că îl doare măseaua foarte tare. Atunci, tânărul a decis să revină în țară.

El nu a mers la stomatolog, dar în momentul în care durerea a atins cote de nesuportat, el a mers la spitalul din Cernavodă. De acolo, medicii l-au trimis la Constanța.

Citește și: VIDEO. Cinci copii au murit după ce SUV-ul condus de un băiat de 16 ani a intrat într-un copac și a luat foc

Mama lui Ionuț acuză că cei responsabili de starea lui tânărului nu i-au oferit nicio informație după ce bărbatul a intrat în operație.

„Aici i-au spus că este o problemă la măsea. I-au trimis analizele la București. L-au luat a doua seară, l-au băgat la operație, la gât. Apoi nu am mai știut nimic de el. Am stat două zile fără să îmi spună cineva, ceva. 

Citește și: Gestul scandalos al unei mame! A încercat să își dea bebelușul din pântece la schimb pentru un Iphone

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Am aflat că e la Terapie Intensivă. După patru zile, l-am văzut. Sunt 6 operații. Patru la plămâni și de două ori la gât. Doctorii spun că s-a extins infecția. Acum, starea lui este foarte gravă”, susține Mirela Călărău, mama tânărului, pentru antena3.ro

Starea lui Ionuț s-a degradat considerabil: „E cadavru viu!”

Medicii pare că au dat cu banul dacă să le spună părinților bărbatului adevărul sau nu. În loc să le spună acestora că fiul lor a intrat în comă, cadrele medicale le spuneau că este doar sedat.

Citește și: Loredana Chivu a suferit de curând o intervenție chirurgicală. "Am trecut prin crize și dureri teribile"

„La ultima intervenție a băiatului ni s-a relatat că a avut o hemoragie internă. De atunci nu și-a mai revenit. A intrat în comă.

Ei, medicii, tocmai ne-au spus că e în comă. De ce nu ne-au spus înainte? Ne spuneau că este sedat. A fost legat de mâni, să nu se scoale să facă rău. Arată într-un hal... A slăbit în două luni... E cadavru viu! Vă apucă groaza! Are răni pe picioare de la poziția în care stătea. Îi dădeau apă și ceai”, a povestit tatăl tânărului.

Citește și: Incident grav la Spitalul Fălticeni! O bucătăreasă a fost găsită inconștientă în baie după ce ar fi inhalat vapori de sodă caustică

Rănile de pe corp ar fi cauzate de neglijența cadrelor medicale care ar fi trebuit să îl îngrijească pe Ionuț. În plus, mama tânărului spune că a venit de acasă cu cele necesare, dar că nu a fost lăsată să îi facă igiena corporală.

Citește și: Caz șocant în Italia! Un român și-a bătut soția pentru că nu s-a dus să-i cumpere bere

„Are răni pentru că nu au avut grijă de el. Ei nu l-au mișcat și s-au făcut rănile. Am tot ce trebuie să îl spăl. Am avut, că ele nu îl spălau. Aveam mănuși, tot ce îmi trebuie. Picioarele sunt terminate, și la gât, când i-am pus mâna, avea o rană. Eu cred că tot spatele este. Au greșit! Îmi arăta cu degetul că o asistentă îl agresa. Îmi arăta că l-a bătut. Te-a zguduit? Și spunea că da!”, mai spune mama tânărului.  

Pe de altă parte, un prieten de-ai lui Ionuț este indignat și nu înțelege ce legătură ar putea avea măseaua cu plămânul și piciorul.

Citește și: VIDEO| Imagini revoltătoare! Saci de cartofi cărați cu ambulanța, la Iași

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„În ziua de azi astea sunt spitalele, oamenii mor cu zile, sunt maltratați, bătuți, abuzați. Nu mi se pare normal să vină dintr-o țară străină în România, la un spital, și dintr-o măsea să se spună că are probleme cu plămânii. Ce legătura are măseaua cu plămânul și piciorul?”, a spus Gabriel, prietenul lui Ionuț.

Ce spun reprezentanții spitalului?

Reprezentanții spitalului unde Ionuț ar fi fost chinuit spun că acesta s-a prezentat la Urgențe foarte târziu, iar din acest motiv infecția s-ar fi împrăștiat în tot corpul. 

Citește și: Incredibil ce gest au făcut membri unui echipaj italian de ambulanță pentru o româncă! Au condus 3.600 km ca să o aducă din România

„Înțelegem durerea familiei dar considerăm că afirmațiile făcute în spațiul public nu se confirmă. Pacientul beneficiază de resurse medicale avansate si cu toate acestea personalul medical a fost supus la presiuni din partea rudelor”, susține Crina Kibedi, purtător de cuvânt SCJU Constanța.  

Apropiații lui Ionuț sunt de altă părere și cer să se facă dreptate. Povestea tânărului a ajuns în presă și pe rețelele de socializare.

Citește și: Noi detalii șocante ies la iveală în cazul tânărului mort pe masa de operație! Rezultatele autopsiei bărbatului/ Mama lui Valeriu:„Era singurul meu copil”

„Cu o durere de măsea, a ajuns o legumă! Îți doresc sănătate, vărule, și sa fii puternic! Noi îți suntem alături și cu gândul și cu sufletul ne rugăm la Dumnezeu să fii puternic cu puținele tale puteri! Ionuț, 31 de ani și 6 operați în nici 23 de zile și în coma indusa de 2 luni!”, a postat o cunoștință de-ale lui Ionuț.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si