Elena Udrea şi Alina Bica au fost ridicate de pe stradă din Costa Rica, miercurea trecută. Judecătorii au luat, la scurt timp după reţinerea lor, decizia de le aresta preventiv timp de două luni.

Imediat, avocatul Elenei Udrea din România a declarat că sigur cele două românce vor face apel la această decizie. Însă, conform unor surse din Costa Rica, citate de Antena 3, până acum, Elena Udrea nu a contestat măsura reţinerii.

Dacă în următoarele zile nu va declara apel, Udrea îşi va petrece următoarele două luni după gratii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totuşi, conform informaţiilor furnizate de apropiaţii Elenei Udrea, aceasta ar fi cerut, imediat după reţinerea ei, un avocat din oficiu care să o reprezinte.

Şeful biroului Interpol Costa Rica, Gustavo Chinchilla, a anunţat că Elena Udrea şi Alina Bica se află în arest preventiv pentru două luni în centrul penal Vilma Curling în aşteptarea procesului de extrădare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si