Ana-Maria Vasiliu a fost găsită moartă în casa în care locuia, în Olanda. Tânăra în vârstă de 34 de ani era soția lui Gabriel Vasiliu, fost concurent la emisiunea "Puterea Dragostei". Bărbatul se află în spatele gratiilor, ispășind o sentință de trei pentru cominterea mai multor infracțiuni.

Autoritățile olandeze au reținut trei suspecți în cazul crimei Anei-Maria și continuă ancheta pentru a stabili circumstanțele în care a fost omorâtă femeia.

Între timp, în România, familia tinerei se pregătește pentru înmormântare. Din spatele gratiilor, Gabriel este devastat de durere și se roagă pentru a ajunge la înhumarea soției sale.

Gabriel Vasiliu, devastat în spatele gratiilor de moartea soției sale

Ana-Maria și Gabriel Vasiliu au început o relație în anul 2019, iar în anul 2022 au decis să se căsătorească. Aporpiații spun că între cei doi a fost dragoste la prima vedere. Gabriel și Ana-Maria aveau mari planuri împreună. Din păcate, Gabriel a fost încarcerat, iar Ana-Maria a fost ucisă cu bestialitate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Vestea morții soției sale l-a cutremurat pe Gabriel. Mama acestuia a declarat că bărbatul este distrus și singură dorință a lui, dar și a membrilor familiei, este ca acesta să fie prezent la înmormântare.

Băiatul meu e distrus pe viață. E încremenit de durere. La fel și noi, precum și familia din partea fetei mele (n.r. nora) și toți cei dragi ei. Toți sperăm ca la înmormântare să poată fi prezent și băiatul meu,  a

declarat mama lui Gabriel, soacra Anei-Maria, potrivit informațiilor transmise de fanatik.ro.

Citește și: Principalii suspecți în cazul crimei Anei-Maria au fost arestați. Soția fostului concurent de la "Puterea Dragostei" a fost ucisă într-un mod brutal, în propria locuință

Ana-Maria și Gabriel Vasiliu

[Sursa foto: Rețele sociale]

Unde va fi înmormântată Ana-Maria

Ana-Maria Vasiliu va fi înmormântată la Ploiești, orașul de unde provine. A fost dorința familiei tinerei, iar în prezent, sora și soacra acesteia se ocupă de formalitățile necesare pentru repatriere.

Formalitățile sunt pregătite de noi, aici. Așteptăm însă răspunsul de la sora fetei mele (n.r. nora). Ea este persoana de legătură. Momentan nu știm nimic, nu știm când va fi adusă în țară și când va fi înmormântată. Ana va fi dusă la părinții și frățiorii ei. Va fi înmormântată la Ploiești”,  a declarat mama lui Gabriel, soacra Anei-Maria. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si