Close sidebar
Close sidebar

"E foarte slab si in fiecare zi ii apar noi umflaturi". Drama baietelului care a cucerit inima suporterilor din Marea Britanie. Mai are doar cateva zile de trait

Bradley Lowery este un baiat de 6 ani care a reusit sa cucereasca inima suporterilor britanici si a devenit chiar mascota lor. Din pacate, baiatul ascunde o drama cumplita.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

La numai 6 ani, Bradley sufera de un tip foarte rar de cancer, este vorba despre neuroblastom. Mama lui a dezvaluit la inceputul acestei luni ca doctorii i-au spus ca mai are doar cateva saptamani de trait, scrie Daily Mail.

Noaptea trecuta, femeia a publicat pe Facebook un mesaj emotionant. Desi in fiecare zi ii apar noi umflaturi pe corp, baiatul pare foarte puternic in exterior. Femeia a mai scris ca tot ce ii ramane este sa pretuiasca fiecare zambet pe care Bradley i-l ofera. "E foarte sa slab si in fiecare zi ii apar noi umflaturi. Doctorii ne-au spus ca mai are doar cateva zile de trait".

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Cu toate ca doctorii i-au dat foarte putin de trait, Gemma a spus vrea ca fiul ei sa duca o viata absolut normala si sa petreaca mult timp cu familia.

Bradley este un fan al echipei de fotbal Sunderland si a mers chiar si la meciuri.

Baiatul a reusit sa le castige inima fotbalistilor care il viziteaza in spital, iar suporterii echipei il iubesc pe micut si l-au facut mascota echipei.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI