Mariana Nenu este o femeie încercată de soartă, puternică şi ambiţioasă, care vrea să demonstreze că poate face lucruri măreţe şi la vârsta de 45 de ani.

Maratonista a arătat la Exatlon că are o voinţă de fier, e sufletistă şi ştie să le dea şi coechipierilor din efervescenţa, determinarea şi optimismul ei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ei bine, după eliminarea din competiţia fenomen, Mariana s-a înscris din nou la maratoane şi a alergat sute de kilometri, de cele mai multe ori în scopuri umanitare.

Mariana de la Exatlon, program incredibil de Revelion. "Pur şi simplu simt nevoia să alerg"

De Crăciun, în timp ce aproape toţi românii savurau preparate tradiţionale de Sărbători, protagonista noastra alerga pentru o cauză nobilă.

" Am alergat 130 de kilometri în total pentru un caz umanitar, un băieţel bolnav de cancer care se află în Israel unde urmează să i se facă o intervenţie foarte scumpă. Mi-a zis tatăl lui că e cel mai mare fan al meu de când m-a văzut la Exatlon şi m-am topit.

Am şi donat nişte bănuţi. Am văzut că şi Yamato Zaharia şi Mirel Drăgan au donat", a declarat Mariana pentru WOWbiz.ro.

Nici de Revelion Mariana nu poate sta departe de pista de alergat.

" Eu nu pot să stau. Pur şi simplu simt nevoia să alerg. Asta voi face şi de Revelion. Mă duc în parcul IOR şi alerg 30-40 de kilometri.

Mă antrenez pentru Exatlon 3 (râde) apoi cred că stau puţin la concert, că acolo mereu este spectacol în Noaptea dintre Ani", a mai spus îndrăgita "războinică".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si