E ieftin si fara oase, insa asta e tipul de peste pe care nu trebuie sa il mananci niciodata!

E ieftin si fara oase, insa asta e tipul de peste pe care nu trebuie sa il mananci niciodata!

Tilapia este un tip de peste preferat de europeni, pentru ca este ieftin, nu are oase si e usor de gatit, insa putini stiu ca e extrem de periculos pentru sanatate, fiind crescut in ferme.

Studiile recente au demonstrat ca acest tip de peste, consumat pe o perioada lunga de timp, poate duce la boli de inima, artrita si astm, pentru ca sunt crescut in ferme. Potentialul inflamator al acestui peste este mai mare decat cel al unui hamburger sau al carnii de porc.

Pana ajung in farfuria dumneavoastra, pestii sunt hraniti cu antibiotice si pesticide pentru a fi feriti de diferite boli.Totodata, crescuti in acest fel, pestii au mai putini acizi grasi benefici, noteaza daxe.com

Tilapia contine un nivel este de 11 ori mai ridicat de Dioxina in comparatie cu un peşte din salbaticie. Dioxina este o chimicala foarte toxica ce provoaca cancer. Problema cu aceasta chimicala este ca, odata ce iti intra in corp, dureaza foarte mult timp pana ce poate fi indepartata, adica intre 7 si 11 ani.


Autor
Îți Recomandăm Și...
Parteneri