Alexandru Panzari, sef al Inspectoratului General de Politie, a venit cu primele concluzii ale anchetei. "Nu este o concluzie clar definita, dar se presupune ca la baza tragediei stau relatiile interpersonala. Una dintre versiuni ar fi gelozia, de asta si-a asasinat iubita, dupa care s-a sinucis", a spus acesta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

El a dezvaluit ca au gasit arma crimei, un cutit, in chiuveta din bucatarie, iar pe el au gasit amprentele lui Alexei Mitachi. Pe langa asta, organele de ancheta exclud posibilitatea unei crime comise de o a treia persoana pentru ca usa apartamentului in care a avut loc tragedia era incuiata din interior.

Surse din apropierea celor doi au declarat ca ei se certau des, mai ales dupa ce el refuzase sa deschida o clinica stomatologica in Dubai. Mai mult, ea i-ar fi cerut mereu bani, cate 1.000 de euro, ca sa il primeasca pe Alexei in vizita si sa il lase sa isi vada fiica. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si