Cui i-ar fi trecut prin cap ca acest barbat, imbracat la 4 ace- cu vesta si camasa, ar putea sa-si afunde mainile in alte buzunare decat cele proprii?

Este insotit de o alta persoana, cu care s-a asezat la o masa in restaurant. Priviti cumisi apropie scaunul de cel al clientului din spatele sau. De-ndata ce zona se elibereaza, incepe sa-i cotrobaie prin buzunarele gecii.

Individul nu se opreste din scotocit pana cand nu apare ospatarita. Cu un gest teatral, barbatul isi muta mainile in propria geaca.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Acum se fereste, se face ca isi scoate ochelarii, refuza comanda, nu vor sa dea nicio comanda pentru ca ei au treaba, baietii.

De-ndata ce-i cere ragaz ospataritei ca sa se mai gandeasca la comanda, barbatul trecut de prima tinerete continua ceea ce a inceput.

Acum se muta pe partea cealalta, aici probabil n-a gasit nimic si din cate am inteles de la clienti nu era nimic in buzunarele respective.

Prin buzunarele clientului de langa hot bate vantul. Dar individului pus pe furt nu-i vine a crede, asa ca mai scotoceste o data. Incercarile sale s-au dovedit a fi desarte, din fericire pentru clientii restaurantului. Administratorul localului a descoperit aceasta scena pe camera de supraveghere, si a facut-o publica pentru a trage un semnal de alarma.

In astfel de cazuri, politistii va sfatuiesc sa va tineti intotdeauna bunurile la vedere.

Totodata, daca mergeti la restaurant, nu uitati sa puneti portofelul si alte bunuri in buzunarele interioare ale hainei. Nu de alta, dar veti avea nevoie de bani ca sa achitati nota de plata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si