In judetul Prahova, intre localitatile Busteni si Cheia, trei autoturrisme au ramas blocate, sase persoane fiind salvate de catre pompieri. Pe DN 1, peste 200 de camioane stau in coloana pe cele doua sensuri de mers, pe Valea Prahovei.

Potrivit datelor furnizate de purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova,  Raluca Vasiloae, vantul puternic a dezradacinat sau rupt noua copaci pe raza statiunii Sinaia.

Unul dintre copaci a cazut peste o casa, altul pe terasa unui hotel din statiune, iar in alte cazuri pomii au blocat strazi.

Autoritatiledin Prahova au fost nevoite sa opreasca circulatia pentru camioanele de peste7,5 tone pe DN1.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Coloana este de peste 130 de camioane pe sensul de la Nistoresti spre Brasov, iar de la Azuga spre Ploiesti este de peste 80 de camioane, fiind oprite preventiv, din cauza unui incident produs pe raza judetului Brasov, precizeaza sursa citata. 

In cursul noptii, pompierii militari prahoveni au intervenit pentru deblocarea a trei autoturisme, in localitatile Busteni si Cheia, sase persoane fiind salvate.

Autoritatile din Prahova au pregatite doua autovehicule senilate, o autospeciala pentru transport personal si victime multiple, o autofreza pentru deblocarea drumurilor, precum si autospeciale de interventie la incendii si ambulante pentru eventuale misiuni de cautare-salvare a persoanelor, se arata intr-un comunicat al ISU Prahova.

De asemenea, peste 221de pompieri, cu 71 autospeciale de interventie si 176 mijloace tehnice sunt pregatiti sa intervina in sprijinul populatiei si autoritatilor locale din judet.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu de vant puternicsi ninsori abundente, care vizeaza nordul judetul Prahova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si