Close sidebar
Close sidebar

E o amenintare pentru copiii din oras, insa e cercetat in libertate! Imagini cu presupusul obsedat sexual din Ploiesti

Macar de ziua copilului ar trebui sa ne gandim la pericolele care-i pandesc pe cei mici. Politistii din Ploiesti au reusit sa identifice un pervers care a terorizat, ani de zile fetitele din oras. Chiar daca apucaturile omului sunt revoltatoare, ba a mai fost si prins cu o arma alba asupra lui, e cercetat in stare de libertate. Colegii mei au reusit sa-l filmeze! Urmeaza informatii care va pot afecta emotional.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

La prima vedere, barbatul din imagini pare a fi un adevarat domn. Imbracat la patru ace, iese din scara blocului cu o sacosa in mana. Nimeni n-ar zice ca, de ani de zile, batranul ar fi speriat orasul Ploiesti cu apucaturile sale perverse. Principalele victime, fetite si tinere frumusele si mai ales neinsotite.

Alexandra Matei, victima: „Se apropia asa de fete, cu slitul desfacut si incepea sa faca gesturi obscene..

Ultima isprava de genul acesta a avut-o acum cateva zile in centrul orasului, doar ca de data aceasta o tanara a sunat de urgenta la 112.

Alexandra Matei, victima: „Cat timp autobuzul a stationat, s-a intors cu spatele, probabil si-a desfacut slitul si asa. In momentul in care s-a intors, autobuzul abia pleca, l-am vazut se pregatise cu slitul desfacut si cu toate cele, in timp ce tinea sacosa asa in fata”. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Politistii au venit de urgenta si l-au saltat pe barbat. Nu doar ca avea pantalonii desfacuti, dar era si extrem de periculos.

Raluca Brezeanu, purtator de cuvant IPJ Prahova: „Acesta avea asupra sa un cutit cu lama de 7,5 centimetri. Acesta a fost condus la sediul sectiei si i s-a intocmit un dosar penal pentru port sau folosire fara drept de obiecte periculoase”. 

Acum omul are dosar penal si pentru ultraj contra bunelor moravuri, adica pentru ca a agresat sexual mai multe persoane in mijloacele de transport. Barbatul spune ca nu e nici vorba de asa ceva.

Chiar si vecinii omului spun ca sunt de-a dreptul terorizati:  „Am inteles ca pipaie fetitele in autobuz, ca se dezbraca. Adica tine o servieta in fata si cand vede pe cineva singur...”

Omul risca acum sa ajunga in spatele gratiilor. E insa posibil ca pana atunci vreo doamna revoltat sa-l puna la punct.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI