Parca ar fi raiul pe pamant la Targul Culinar organizat la Fagaras cu ocazia zilelor orasului. Mirosul imbietor al preparatelor ii atrage atat pe localnici cat si pe turistii veniti in zona.

Si nu doar micii le fac cu ochiul pofticiosilor: „Avem o pastramioara de oita, avem coasta de porc, in bait, jambon. Am si pastrav, am si crap si, aici, am o plachie de crap cu mamaliguta!”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

„Nici nu stii ce sa alegi ca sa mananci! Eu sunt venita de putin timp din Italia, nu stiu ce sa mananc mai intai”, spune o turista.

Si cum preparatele bucatarilor sunt dintre cele mai apetisante este greu sa pleci de la targ fara sa gusti cel putin dintr-un bulz cu branza de burduf sau dintr-o tochitura de-ti lasa gura apa. „Aici e tochitura cu amestec de ciolan, de carnati, pui, cartofi, legume. Avem sarmale foarte bune ale noastre".

La targul culinar organizat cu ocazia Zilelor Cetatii Fagaras, pe langa preparatele traditionale romanesti puteti sa gustati si din bunatati unguresti si sasesti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si