Jurnalistii de la vremeanoua.ro au publicat aceste imagini in care o tanara ii pune un cercel in limba unei colege, totul facut in parc, fara nicio metoda de precautie sau sterilizare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

In clip se vede cum fata ii strapunge limba prietenei sale cu o seringa, apoi ia cercelul, cu mainile libere, si i-l pune in gura. Mai mult de atat, cineva filmeaza tot momentul si se distreaza de mama focului.

Medicii spun ca acest fenomen este periculos si riscurile de imbolnavire sunt uriase. "Si ne mai miram ca vorbim despre hepatita sau alte boli grave, transmisibile in astfel de conditii. Sigur ca este ceva grav ceea ce se petrece in imagini. Fara dezinfectanti, fara manusi, fara instruire. E revoltator ce le duce mintea sa faca. Rana pe care i-a creat-o la limba acelei fete se infecteaza cu cantitatea de bacterii din cavitatea bucala, de pe obiectul acela, de pe mainile celor care au atins obiectul. Hepatita B si C, herpesul simplex, sangerari prelungite, rani gingivale, etc. Toate aceste boli pot fi luate prin asemenea gest inconstient.

Ei nu au minte destula acum ca sa isi dea seama la ce riscuri se expun", au declarat medicii. 

Foto si Video: vremeanoua.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si