Close sidebar
Close sidebar

E revoltator! Ce faceau doua eleve din Husi, in parc, ziua in amiaza mare - E scandalos ca s-a ajuns pana aici - Riscurile la care se expun sunt uriase

Imagini de-a dreptul scandaloase au fost surprinse in Husi, ziua in amiaza mare, intr-un parc din localitate. Protagonistele filmuletului sunt doua tinere eleve care nici nu banuiesc la ce pericole se expun.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jurnalistii de la vremeanoua.ro au publicat aceste imagini in care o tanara ii pune un cercel in limba unei colege, totul facut in parc, fara nicio metoda de precautie sau sterilizare.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

In clip se vede cum fata ii strapunge limba prietenei sale cu o seringa, apoi ia cercelul, cu mainile libere, si i-l pune in gura. Mai mult de atat, cineva filmeaza tot momentul si se distreaza de mama focului.

Medicii spun ca acest fenomen este periculos si riscurile de imbolnavire sunt uriase. "Si ne mai miram ca vorbim despre hepatita sau alte boli grave, transmisibile in astfel de conditii. Sigur ca este ceva grav ceea ce se petrece in imagini. Fara dezinfectanti, fara manusi, fara instruire. E revoltator ce le duce mintea sa faca. Rana pe care i-a creat-o la limba acelei fete se infecteaza cu cantitatea de bacterii din cavitatea bucala, de pe obiectul acela, de pe mainile celor care au atins obiectul.

Hepatita B si C, herpesul simplex, sangerari prelungite, rani gingivale, etc. Toate aceste boli pot fi luate prin asemenea gest inconstient. Ei nu au minte destula acum ca sa isi dea seama la ce riscuri se expun", au declarat medicii. 

Foto si Video: vremeanoua.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI