Close sidebar
Close sidebar

E revoltator cum arata drumul ce leaga Romania de Bulgaria! E ciuruit de gropi uriase si arata ca suntem tot mai departe de civilizatie

Lipsa autostrăzilor şi drumurile proaste ne fac de ruşine în lume şi ne îndepărtează tot mai mult de civilizaţie. Singura şosea care leagă România de Bulgaria e ciuruită de gropi uriaşe, în care se afundă până şi TIR-urile. Revoltător e că autorităţile care ar trebui să îl reabiliteze... îl reneagă! E drumul nimănui.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Poarta de intrare in Romania anului 2018 e o calamitate!  Asa arata drumul national care duce spre vama Giurgiu: ca bombardat. Soferii nici nu mai pot face slalom printe haurile cascate in asfalt. Atat de multe sunt!

"Hai, Romania! Excelent! Ce drumuri avem... Platim o gramada de taxe, pentru ce?", spune revolat unul dintre soferi.

"Am pus masina pe branci, gropi... Cum se poate? Rovinete, taxe pe drum, taxe pe pod. Cum se poate asa ceva?", ne explica alt sofer manios.

2 kilometri parcursi parca intr-o viata. Un drum anevoios, periculos si scump.  "Numai in Romania se poate asa ceva. Mergem in Bulgaria, in Turcia e mult mai bun. Aici e pericol mare. Rupem masinile. De ras suntem", transmite si un sofer de TIR.

Pe acest drum, in fiecare zi trec peste 2 mii de tiruri asta fara sa vorbim de masinile de tonaj mic. Acestea din urma... pur si simplu se afunda-n gropi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Rusinos e ca pe aceasta "sosea" ne vin in tara mii de turisti straini, din Bulgaria, Grecia sau Turcia. Se intorc dezgustati si revoltati deopotriva.

"Sunt din Londra, dar nu o sa mai vin niciodata in tara asta. Uitati-va la masina mea! E o tara de rahat", spune suparat soferul britanic.

Dar cine e de vina pentru bataia de joc? Cine e de vina ca imaginea Romaniei in ochii lumii intregi se ruineaza? Primarul din Giurgiu, plecat acum la Strasbourg, se spala pe maini cat ai zice "groapa". Spune ca de 10 luni, printr-o hotarare de Consiliu Local, a transferat si drumul... si terenul din zona in patrimoniul Ministerului Transporturilor, si ca e satul sa mai fie injurat de soferi.

"Ei nu vin nici macar sa deszapezeasca, nu vin sa repare, dar daca mergeti in vama o sa vedeti ca taxa de drum o incaseaza Ministerul Transporturilor”, incearca primarul orasului Giurgiu, Nicolae Barbu, sa explice situatia.

Cei din minister sustin ca nu e nici al lor drumul. Ar fi trebuit sa se dea o hotarare de guvern in acest sens, nu una de consiliu local.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Noi nu putem sa intervenim, sa preluam, sa folosim, sa imbunatatim un drum care nu ne apartine. Toti au tendinta de a spune ca orice drum din tara asta apartine CNAIRULUI. Nu putem sa le administram chiar pe toate", vine si raspunsul lui Alin Serbanescu, purtator de cuvant al CNAIR.

Atunci cui ar trebui sa-i pese cand vorbim de un obiectiv strategic si de o importanta economica si turistica majora? De vreme ce toata lumea ridica din umeri, iar primarul recunoaste ca n-a facut nimic nici in ultimii doi-trei ani, cat a fost in ograda lui.

"Si in doi-trei ani nu s-a putut face absolut nimic, domnule primar? Sunt gropile de o jumatate de metru. Da, asa este. Dar, daca vedeti, noi in fiecare an in reparam, numai ca acel drum e clasificat ca drum de interior, nu drum pentru 2 mii de tiruri zilnic. Aceasta e problema.", spune primarul din Giurgiu.

In urma noroaielor si a gropilor ramane doar speranta. Ministerul Transporturilor spune ca drumul ar fi inclus, totusi, intr-un proiect ambitios, de a face o legatura moderna intre Vama Giurgiu si restul tarii pe bani europeni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI