Close sidebar
Close sidebar

"E sange in toata scoala!" 8 elevi si o profesoara au fost macelariti

Atac sangeros la o scoala din regiunea rusa Permi. Doi adolescenti au injunghiat mai multi elevi si o profesoara, inainte sa fie arestati.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei doi atacatori au afirmat ca au fost inspirati de atacul de la liceul Columbine din SUA, in urma caruia 12 elevi au fost ucisi, relateaza Daily Mail, citat de Libertatea. 

Lev Bidzhakov (17 ani) si Alexander Buslidze au atacat elevii unei scoli, inainte sa fie arestati. Bidzhakov, care publicase materiale despre masacrul de la liceul Columbine pe retelele de socializare, a incercat sa-si taie venele, insa a fost impiedicat.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Cei doi atacatori au injunghiat opt elevi si o profesoara, iar apoi au inceput sa certe intre ei, chiar in timpul atacului. O eleva de zece ani se afla in stare grava, la fel ca si profesoara care s-a luptat cu cei doi atacatori, pentru a-i apara pe elevi.

In timpul incidentului, mai multi elevi agresati au reusit sa fuga intr-un mall din apropierea scolii, unde au primit ingrijiri medicale chiar acolo.

In momentul atacului, in incinta scolii se aflau circa 743 de persoane: 698 de elevi si 45 de adulti. 

Sursa foto: east2west news

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI