Close sidebar
Close sidebar

Ea e bomba sexy care a fost stagiara la Camera Deputatilor! Fotomodelul Madalina Petrean studiaza Stiintele politice si viseaza sa devina parlamentar!

Madalina Petrean (20 de ani) este un apreciat fotomodel.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Madalina Petrean a cucerit in 2012, cand avea doar 15 ani, tilul de Miss Arad, apoi a urcat pe scena celui mai important eveniment de moda din Romania, Bucharest Fashion Week, purtand creatiile caselor de moda Catalin Botezatu, Mihai Albu si Desire Me.

Acolo, Madalina a fost incoronata cu titlul de Miss F Catwalk, pentru ca, ulterior, sa fie solicitata pentru prezentari de moda in Austria si Italia. Partticipanta la show-ul „Supermodels”, de la Kanal D, Madalina se gandeste si la o alta cariera.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Studenta la facultatea de Stiinte politice din cadrul Universtitatii din Bucuresti, Madalina a bifat si un stagiu de practica la Camera Deputatilor, marturisind, la un moment dat, ca viseaza sa devina parlamentar. Pana atunci, Madalina face senzatie cu pictorialele sexy datorita carora si-a castigat mii de admiratori pe site-urile de socializare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI