Close sidebar
Close sidebar

Ea e cea mai bogata actrita de la noi. Stela Popescu face sute de mii de euro pe luna

Pana la 81 de ani, actrita a reusit sa stranga din meseria pe care o face cu atata placere o suma de bani care sa-i asigure un trai confortabil. Asa ca si-a permis luxul de a renunta la un venit lunar important. Stela Popescu si-a transformat blocul destinat inchirierii in casa pentru familie.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu vreo doi ani, Stela Popescu ridica pe terenul lasat mostenire de mama ei, chiar in buricul Capitalei, un bloc de trei etaje.

Imobilul era destinat inchirierii unor firme. La inceput, afacerea i-a bagat in buzunar artistei 20.000 de euro lunar. Adica un sfert de milion de euro anual.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

In prezent insa, in spatiile cu pricina nu mai exista nici un chirias. Ca sa scape de bataile de cap pe care i le aducea inchirierea blocului – un business profitabil, dar care vine cu o multime de probleme si hartoage birocratice la pachet-, a decis sa dea cladirii o noua intrebuintare: casa pentru intreaga familie.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI