Soţia lui Traian Berbeceanu lucrează în Deva ca inspector şcolar pentru învăţământ preşcolar la Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara. Traian şi Gabriela au împreună un fiu, pe Bogdan. Din ultima declaraţie de avere depusă de soţia lui Berbeceanu reiese că aceasta a încasat un venit anual de 54.103 lei de la ISJ Hunedoara, adică a avut un salariu lunar de 4.508 lei.

Citeste si: Viorica Dăncilă, cu un ceas de lux la mână. Bijuteria este echivalentul a 119 pensii

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Surse: "Șacalul" de pe litoral ar fi ucis cel puțin alte patru femei, în afară de Denisa și Delia- antena3.ro

Partenerul ei de viaţă a încasat 50.000 de lei ca funcţionar public la IPJ Hunedoara. Soţii Berbeceanu deţin apartament de 78 metri pătraţi în Deva, două maşini şi o remorcă auto. Familia nu avea alte bunuri sau bani în conturi. În schimb, are datorii de 35.000 de euro la o bancă şi de 20.000 lei la un CAR.( vezi ce avere are Ludovic Orban)

Soţia lui Traian Berbeceanu. Partenerul Gabrielei s-a arătat onorat de propunere

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, săptămâna trecută, într-o conferinţă de presă, că, începând cu săptămâna viitoare, comisarul şef în rezervă Traian Berbeceanu va fi şeful său de cabinet.  „Propunerea domnului ministru Marcel Vela mă onorează şi mă responsabilizează, în egală măsură! Va fi nevoie de multă muncă şi multă determinare.

Şi ne vom baza pe sprijinul tuturor profesioniştilor din Poliţia Română! Va fi bine! Doamne ajută”, a scris Traian Berbeceanu, pe Facebook.

Traian Berbeceanu a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, care are competenţă în judeţele Alba, Hunedoara şi Sibiu, din anul 2005 până în 2011. În 2007 a primit distincţia de poliţist al anului în România pentru destructurarea unei grupări specializate în furt de fier vechi din judeţul Hunedoara, denumită „Hidra”. Un număr de 49 de persoane au fost atunci trimise în judecată pentru activităţi de furt de fier vechi în valoare de milioane de euro din zona industrială a municipiului Hunedoara.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si