Ea este actrița care nu își dorește să aibă copii. Potrivit actriței Claire Danes, rolul de mamă este unul dificil pentru ea uneori.

"Este o provocare incredibilă să fii mamă, dar încă simţim nevoia să vorbim despre asta în termeni foarte romantici. Şi nu este doar asta. Toţi detestăm uneori acest lucru şi simţim anxietatea în legătură cu faptul că te simţi prins în capcană de rolul acesta, de responsabilitate.

Poţi să o iei razna şi nu există un buton de oprire. Pentru mine, adaptarea la noul rol a fost cea mai grea. Te simţi tot timpul legat fizic de cineva. (Copiii, n.r.) sunt precum ursuleţii koala, simţi mereu responsabilitatea de a fi fizic tot timpul lângă ei, astfel încât ei să se poată agăţa de tine. Este un lucru destul de primitiv", a declarat Claire Danes. 

,,Îmi place să fiu într-o relaţie, este mult mai distractiv''

Mai mult decât atât, aceasta cosideră că este mult mai distractiv să te aflii într-o relație, decât să fii singură. Aceasta este căsătorită cu actorul britanic Hugh Dancy.

"Îl iubesc cu adevărat. Şi îmi plac lucrurile dificile.. Ştiţi, căsnicia este dificilă, dar sunt pregatită. Nu fac nimic întâmplator, aşa că întâlnirile nu sunt preferatele mele.

M-aş căsători cu toţi cei cu care am o întâlnire romantică. Când l-am întâlnit pe Hugh eram singură pentru prima dată şi abia aşteptam să văd cum e, mă cam lăudam, «Ce-o să mă distrez!». Şi apoi l-am înâlnit pe Hugh.

Citește și: Cum arată Chuck Norris la 83 de ani. Actorul legendar a felicitat-o pe mama lui de ziua ei

Îmi place să fiu într-o relaţie, este mult mai distractiv.

Ai atâtea oportunităţi de a evolua dacă eşti interesat de celălalt. Este ca un exerciţiu frumos", a declarat actriţa. 

Ce premii a câștigat actrița?

Ea este actrița care nu își dorește să aibă copii. „Simţim anxietatea în legătură cu faptul că te simţi prins în capcană de rolul acesta”

Ea este actrița care nu își dorește să aibă copii. „Simţim anxietatea în legătură cu faptul că te simţi prins în capcană de rolul acesta”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Actriţa americană Claire Danes are 35 de ani. Aceasta a câştigat Globul de Aur, în 2013, pentru rolul din serialul "Homeland: reţeaua terorii".

De asemenea, mai are în palmares două Globuri de Aur- pentru rolurile din serialul "My-So-Called-Life" (1995) şi pentru cel miniseria TV "Temple Grandin" (2011)

Tot aceasta a câștigat un premiu Emmy, pentru rolul din miniseria TV "Temple Grandin" şi alte două pentru rolul din "Homeland". 

S-a făcut remarcată şi în lungmetrajele "Fiicele doctorului March", "Cum să faci o cuvertură americană", "Romeo şi Julieta", "Orele", "Terminatorul 3: Supremaţia Roboţilor" şi "Pulbere de stele"

Citește și: Actorul principal din "Singur Acasă 3", de nerecunoscut după ce a renunțat la filme și face muncă de birou

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si