Fata de 15 ani provenea dintr-o familie săracă, mai avea şase frați, dintre care o soră geamănă și doi frați vitregi, şi trăiau în armonie, potrivit Antena 3 CNN.

Fata nu era cunoscută cu afecțiuni medicale

Nimic nu avea să anunțe tragedia care avea să se abată asupra oamenilor din comuna vrânceană Băleşti. Andreea a murit brusc după ce a început să sângereze nazal.

Adolescenta care nu era cunoscută cu afecțiuni cronice a fost veselă cu o seară înainte. Când s-a trezit, lumea ei s-a prăbușit. Se simțea rău, îi curgea sânge din nas și s-a dus la baie. 

I-a spus bunicului său că nu îi este bine. Când s-a întors, i-a mărturisit că a vomat sânge. Câteva minute mai târziu leșina. A fost momentul când cei dragi au dat alarma. Au chemat medicul de familie, apoi au sunat la 112.

Citește și: Un bărbat și-a ras iubita în cap, într-un puseu de gelozie. Cum a fost găsit acesta

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Andreea a murit brusc după ce a început să sângereze nazal.

Andreea a murit brusc după ce a început să sângereze nazal.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

"Nu a avut afecțiuni, nu a zăcut, a venit acasă, a mâncat normal și s-a pus în pat și a vomitat sânge. Noi nu bănuim nimic. La ora 9:30 a vrut să plece acasă, s-a dus la baie și a vomitat cheaguri de sânge. La începutul anului, a căzut jos într-un magazin, am dus-o la spital şi a avut o răceală. Poate bea energizante. Atunci ne-a dat un tratament, vitamine, au spus că e răceală. 

Mai avea o tuse seacă. Am întrebat-o. Aseară chiar era veselă. Tatălui meu i-a spus că îi e rău și că a vomat sânge. A fost pe moment", a mărturisit tatăl vitreg al fetei, potrivit  observatornews.ro.

Moartea fetei este considerată suspectă, pentru că familia spune că nu suferea de nicio afecţiune. Din primele informaţii, se pare că fata ar fi suferit un stop cardiorespirator, deşi nu ar fi fost cunoscută cu nicio afecţiune medicală. Acum, oamenii aşteaptă răspunsul medicilor legişti, singurii care vor face lumină în acest caz. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si