Agoniseala oamenilor din Galați a dispărut. Locuitorii din zonele măturate de ape au văzut cum viitura le-a distrus tot, de la casă, la grajduri de animale, gărdini și mașini.

Printre sutele de persoane care au rămas fără nimic se regăsesc și bunica Sanda și soțul ei. Casa celor doi bătrâni a fost inundată, iar animalele au fost ucise de viitura puternică. Bunica Sanda și soțul au fost salvați de fiica lor, care a mers la ei chiar cu o zi înainte de dezastru, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

Bunica Sanda și soțul, fără casă, după viiturile apocaliptice

Viiturile din Galați, care au ucis cinci persoane, au provocat pagube enorme. Sute de oameni au rămas fără acoperiș deasupra capului, fără animale, grădini și mașini.

Printre oamenii rămași fără nimic, dar recunoscători că au supraviețuit, se află și bunica Sanda cu soțul ei. Cei doi soți și-au pierdut casa, dar și animalele mult iubite, pe care le îngrijau și cu ajutorul cărora se hrăneau.

Citește și: Este înfiorător! Delia și Denisa nu ar fi singurele victime ale Șacalului, presupusul criminal de la Constanța. Mama victimei a spus tot adevărul: "Și-a bătut joc de ea"

Bunica Sanda a pierdut tot în viiturile apocaliptice

[Sursa foto: Captură observator.ro]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Doamne, eu o mulgeam şi beam un pahar de lapte. Suntem bătrâni şi era căsuţa curată şi uscată, a spus bunica Sanda.

Soțul bunicii Sanda spune că totul este distrus, cu fundul în sus.

Nu a mai rămas nimic. Hambarele le-a întors cu fundul în sus, aveam nişte cereale, acum e umplut cu nămol, e otravă.

E moarte într-un coteţ de aici, a spus soțul bunicii Sanda.

Cei doi soți au fost salvați de fiica lor, care a ajuns la ei cu o zi înainte de viituri. Femeia a povestit scene macabre de la momentul în care puhoiul de apă a lovit. Animalele au început să facă gălăgie, iar ei stat pe pod pentru a fi în siguranță.

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: "Doamne, Doamne, ce dezastru" Primele declarații ale locuitorilor din Galați, după ce viitura le-a distrus tot ce aveau. Cu ochii în lacrimi, oamenii privesc pagubele "Uitați cum arată munca de o viață"

Nu mai e nimic. Au murit toate animalele. Uite ce e aici, asta a mai rămas(...) Când am ieşit în drum, deja apa intrase peste tot. Nu am avut timp să salvăm nimic. Dacă eraţi să auziţi animalele cum urlau, nu vă pot spune. Sfârşitul lumii a fost. Am stat pe pod cu ei, a mărturisit fiica celor doi.

Locuitorii din zonele afectate din Galați nu au reușit să salveze mai nimic.

Oamenii au pierdut tot ce aveau, inclusiv acte, în viiturile apocaliptice care au lovit fără milă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si