Close sidebar
Close sidebar

Ea este cea mai bine platita secretara din tara! Eva Sava: "Salariul meu era normal, dar am primit mai multi bani retroactiv"

Fosta secretara a unei primarii din judetul Satu-Mare a primit, timp de doua luni, un salariu de, mare atentie, peste 20 de mii de lei! Totul a iesit la lumina dupa un control al curtii de conturi, in urma caruia s-a constatat ca si alti angajati din mandatul trecut au primit in conturi salarii uriase. Prejudiciul depaseste 200 de mii de lei.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ea este cea mai bine platita secretara din tara! Eva Sava, fosta angajata la primaria comunei Paulesti, ar fi primit intr-o luna un salariu de 23 de mii de lei, iar in alta....19 mii de lei- sume uriase, mai mari decat  presedintele Iohannis, care lunar incaseaza 15.000 de lei.

Eva Sava, fosta secretara a primariei Paulesti: In februarie am primit retroactiv plus pe salariul meu 62 la suta proiecte si asa s-a ridicat la valoarea de 19.000 de lei, pentru ca am primit retroactiv vreo 7 luni.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Fosta secretara a comunei avea un salariu de baza de 6200 de lei, iar ceea ce a castigat in plus spune ca a meritat pana la ultimul banut.  Femeia spune ca sumele cu multe zerouri le-a incasat in urma unor proiecte europene.

Eva Sava, fosta secretara a comunei Paulesti: salariul meu era normal, ca la alti secretari. Noi am avut restante la banii de proiecte, am avut multe proiecte.

N-am avut bani in anii respectivi si am primit retroactiv. Doua luni de aia s-a vazut asa, s-a vazut foarte mare.

Totul s-a intamplat in mandatul fostului primar. Curtea de conturi, care a luat la verificat documentele, ar fi descoperit ca sume nejustificate apar si pe statele de plata ale altor angajati. Acum, actualul edil trebuie sa calculeze prejudiciul si sa recupereze toti banii

 Zenoviu Bontea, primarul comunei Paulesti: Era vorba de salariul doamnei secretare, e vorba de salariile angajatilor care vor trebui recalculate, al primarului si viceprimarului  si al unui fost politist local, e vorba

de vreo 233 de mii de lei din 2014 pana in 2016.

Actualul edil spune ca secretarul comunei n-ar trebui sa aiba salariul net mai mult de 4000 de lei. Acum, primaria asteapta decizia Curtii de Conturi, dupa care, cel mai probabil, fostii angajati vor fi nevoiti sa dea banii inapoi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI