Close sidebar
Close sidebar

Ea este cea mai frumoasa viceprimarita din tara! Are ochi albastri, corp de manechin si doar 26 de ani! Politiciana e membru PSD!

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

La doar 26 de ani, Roxana Feraru are un viitor luminos in politica. Tanara cu silueta de manechin si ochii albastri a obtinut o functie importanta in administratia locala din Barlad.

Superba tanara care poate fi lesne confundata cu un manechin este de cateva luni viceprimarul Municipiului Barlad. CV-ul PSD-istei care este si purtatorul de cuvant al acestei formatiuni politice, a urmat Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala a Universitatii din Bucuresti si este in prezent doctorand al aceleiasi facultati.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Dupa ce s-a intors in orasul natal, Roxana Miron l-a cunoscut pe Ciprian Feraru, un politician care a trecut de la PNL, la PSD si este totodata un om de afaceri instarit. Cei doi indragostiti s-au casatorit dupa doi ani de relatie, nunta lor fiind una fastuoasa, cu 200 de invitati.

Viceprimarul a schimbat patru tinute foarte scumpe si a purtat bijuterii extrem de fine si valoroase.

Imediat dupa ce a fost numita in actuala functie, politiciana si-a schimbat look-ul, adoptand un stil vestimentar sobru, de birou. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI