Anike Ekina este considerată „cea mai sexy femeie pompier”. Ea lucrează în departamentul de pompieri voluntari Schwarzenbek din Schleswig-Holstein, Germania.

Ea are 37 de ani și, pentru a-și câștiga existența, se luptă cu focul. Pe lângă asta, ea s-a făcut remarcată cu abilitatea sa de a cânta la saxofon.

Citește și: VIDEO- Un bărbat a ajuns să fie singurul pasager al unui avion. El a ajuns să petreacă cu echipajul aeronavei: „Mi-am cerut scuze de vreo 400 de ori”

Cea mai sexy femeie pompier știe să cânte la saxofon

În anul 2022, Ekina a câștigat premiul Venus pentru o „interpretare sexy la saxofon” la târgul erotic nr. 1 din Germania. Femeia plănuia să plece chiar și într-un turneu cu saxofonul său, însă din cauza pandemiei de COVID-19, plecarea a fost împiedicată.

„Am înregistrat deja câteva melodii și am vrut să mă lansez ca saxofonistă, dar apoi a apărut coronavirusul",  a declarat Ekina, pentru Jam Press, conform  NYP.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: A fost dezvăluit secretul din spatele a sute de iluzii optice. Cum este păcălit, de fapt, creierul

Ekina nu se gândește o clipă să renunțe la slujba de pompier, în ciuda carierei sale muzicale de succes.

„Bineînțeles, voi rămâne loială pompierilor!",  a spus ea.

Ea este foarte urmărită în mediul online, pe Instagram, unde a strâns 1,7 milioane de urmăritori.

Ea a dezvăluit recent că suferă de un handicap, mai exact, o deficiență severă de oxigen care i-a cauzat probleme de memorie de-a lungul timpului.

Citește și: Doi turiști americani, senzație pe Internet cu un clip cu mâncare românească: ”Am mâncat sarmale, un fel format din carne tocată de vită amestecată cu ierburi”

Ea suferă, de asemenea, de o întârziere în vorbire. Printre altele, ea a mărturisit că a fost hărțuită în copilărie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si