Noul consilier pe partea de dezvoltare rurala al ministrului Agriculturii Achim Irimescu este o tanara de numai 24 de ani. Maria Maruni Codrea provine dintr-o familie care are o afacere cu capsuni la Satu-Mare, are atestat de tractorist si a crescut la ferma. Un internship la Agentia de Finantare a Investitiilor Rurale a fost de ajuns pentru ca tanara satmareanca sa fie remarcata si racolata dupa numai doua zile in echipa tehnocratilor, a scris jurnalul.ro.

Potrivit CV-ului publicat pe site-ul Univerităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, noua consilieră a ministrului Agriculturii, Maria Codrea,  posedă “calităţi de lider”, este o persoană extrovertită şi are un temperament sangvinic şi coleric. Este pasionată de gastronomie, fotografie şi dansuri de societate şi deţine carnet de conducere a tractorului agricol.

Ministrul Achim Irimescu nu a ezitat sa isi ia un consilier foarte tanar
Ministrul Achim Irimescu nu a ezitat sa isi ia un consilier foarte tanar Tânăra sătmâreancă a studiat patru ani la Facultatea Horticultură, este masterandă la două specializări, iar vara viitoare va susţine dizertaţia în Ştiinţe Horticole şi în Agrobusiness. Pe 7 octombrie 2016, a fost numită consilier în Ministerul Agriculturii pe partea de dezvoltare rurală, după ce a fost remarcată în cadrul unui stagiu de practică în Guvernul României, la AFIR. “În perioada când am fost la internship, am avut ocazia să fac practică timp de două zile şi la Cabinetul domnului ministru, iar în acele zile am văzut ce se întâmplă în minister şi cum funcţionează acesta.
Am avut ocazia să-l cunosc şi pe domnul ministru Achim Irimescu, care a fost foarte deschis şi cât timp am fost acolo a încercat să-mi arate şi să-mi explice cât mai multe lucruri. Mă bucur că am avut acea şansă de a sta de vorbă cu el şi acum mă bucur foarte mult că fac parte din echipa lui, deoarece în fiecare zi învăţ ceva”
, a declarat Maria Codrea pentru un ziar local.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Maria Codrea stie sa conduca si tractorul
Maria Codrea stie sa conduca si tractorul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si