Numele Adelei Diaconu a ajuns in prim-plan toamna trecuta, cand prezentatoarea unei emisiuni de lifestyle si moda de la un post tv brasovean a anuntat ca va candida, din partea PSD, pentru un post de senator. Blonda, care este si creatoare de moda, prezentand mai multe colectii la festivalurile de moda, nu a ajuns in Parlament, dar a fost numita, ulterior, in postul de consilier al ministrului Tineretului si Sportului, George Dunca.

Recent, Adela Diaconu si-a depus declaratia de avere, care nu contine nici o suma la rubrica veniturilor, semn ca blonda nu castiga nimic nici din televiziune, si nici din prezentarile de moda. Diaconu nu detine terenuri, case, bijuterii, nu are bani in conturi, iar singurul bun aflat pe numele sau este un Mercedes, primit cadou in 2008.
“Nu ma consider un om celebru, insa mi-am castigat o anumita pozitie meritata in mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare a emisiunilor „BV 01 ADE”, “FASHION KIDS”, ”COOKING SHOW” de la postul Nova TV, dar si prin organizarea de evenimente culturale si de moda. Aprecierile din partea publicului si a colegilor de breaslă au venit sub forma mai multor premii primite in cadrul mai multor gale de televiziune din România: pentru cea mai bună şi longevivă emisiune Tv de lifestyle din România, cea mai bună emisiune de fashion şi lifestyle, premiul pentru eleganţă şi stil în televiziune, premiul pentru implicare în promovarea sanatatii si sportului românesc în mass-media, diploma de Excelenta pentru productie TV, Femeia de succes in anul 2015 si 2016”, se descrie blonda pe blogul ei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si