Principalul suspect în cazul moții tragice a Codruței este un bărbat care a ieșit recent din închisoare. Se pare că acesta ar fi fost client al tinerei mămici în vârstă de 34 de ani, Codruța practicând prostituția. Fostul deținut ar fi recurs la crimă după ce femeia ar fi râs de el, iar acesta şi-a ieşit din fire.

Citeste si: O femeie de 34 de ani care a fost dată dispărută de iubit în Brașov, găsită moartă într-o pădure. Care este ipoteza polițiștilor

În primă instanță, despre Codruța s-ar fi spus că este mama a patru copii, însă, realitatea este alta. Tânăra în vârstă de 34 de ani are cinci copii, patru dintr-o relaţie anterioară şi unul din ultima relaţie.

Scenariul șocant în care a murit Codruța, mamă a 5 copii

Sceniariul crimei ar fi început în noaptea de vineri spre sâmbătă, respectiv la data de 1 spre 2 iulie 2022, la marginea municipiului Braşov, acolo unde Codruța, care ar fi practicat prostituţia, s-a întâlnit cu presupusul ei călău, un fost deținut în vârstă de 41 de ani, din comuna Bod.

Ea este femeia care a fost ucisă la Brașov. Codruța Moise era așteptată acasă de cei cinci copii ai săi

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cei s-ar fi deplasat împreună spre o locaţie de pe strada Aron Pumnul din Braşov, situată în apropiere de DN 13, drumul care duce către comuna Bod. Conform unor surse din anchetă, la un moment dat, femeia ar fi râs de bărbat, iar acesta enervându-se, a devenit violent şi a sugrumat-o.

Citeste si: Acest bărbat a murit la 53 de ani în urma unui conflict în trafic. Agresorul a fost lăsat în libertate

În momentul în care şi-a dat seama că a ucis-o pe tânăra de 34 de ani, criminalul i-a pus trupul neînsuflețit într-un căruţ de butelii şi a mers pe malul râului Bârsa, între Feldioara şi Bod. Mai apoi, bărbatul de 41 de ani a săpat o groapă, iar înainte de a-i îngropa cadavrul, acesta i-a sustras poşeta, geaca şi adidaşii. Imediat după ce și-a terminat treaba, criminalul a mers acasă.

Pricipalul suspect a fost surprins de camerele de supraveghere în momentul în care căra cadavrul Codruței cu căruţul de butelii

Conform unor surse apropiate anchetei, cel care i-a fost călău Codruței a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă atunci când căra trupul acesteia cu un căruţ de butelii. A parcurs așa o distanță de nouă kilometri de la locul crimei la locul în care a îngropat-o pe femeie.

Citeste si: Un cioban a fost bătut până la moarte. Suspectul, un tânăr de 24 de ani

Cel care i-a pus capăt zilelor Codruței este recidivist şi a fost condamnat în trecut la patru ani şi şase luni de închisoare pentru o faptă comisă în anul 2015, pedeapsă la care judecătorii i-au mai adăugat alţi doi ani pentru alte fapte comise cu violenţă.

În anul 2019, bărbatul de 41 de ani a beneficiat de recursul compensatoriu şi a fost liberat condiţionat, cu un rest de 591 de zile de executat.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În casa bărbatului, oamenii legii au găsit poşeta, geaca şi adidaşii Codruţei, astfel că acesta nu a mai putut nega faptul că a omorât-o pe tânără. La audieri, criminalul a explicat ce s-a întâmplat în noaptea crimei şi a mai spus că a omorât-o pe tânără din cauza unei "neînţelegeri".

Citeste si: Moartea șocantă a unei femei. Tânăra ar fi plecat de acasă în toiul nopții: „Nu pot să cred că...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si