Valentina Vassilyeva, prima soție a lui Feodor Vassilyev, a intrat în Cartea Recordurilor, fiind prima femeie care a dat naștere la cel mai mare număr de copii din istorie.
Cine este femeia care a născut 69 de copii
Valentina a trăit până la vârsta de 75 de ani și a trecut printr-un număr total de 27 de sarcini, de unde au rezultat 69 de copii.
Dintre aceste sarcini, 16 au fost seturi de gemeni, șapte seturi de tripleți și patru seturi de cvadrupleți. Din păcate, un set de gemeni a decedat în copilărie.
Cu toate acestea, nu au fost făcute publice prea multe detalii despre viața Valentinei. Aceasta a trăit în timpul Imperiului Rus și lucra pe post de servitoare. În acea perioadă, viața țăranilor din Rusia era extrem de grea, iar familiile erau foarte numeroase.
Cu toate acestea, chiar după standardele vremii, familia Vasiliev era extrem de mare.
Citește și: Ea este Mădălina, adolescenta care a murit spulberată de tren. Filmul tragediei de la Vințu de Jos
Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro
Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro
Valentina a fost însărcinată timp de 18 ani. Există încă neclarități cu privire la numărul exact de copii pe care Valentina i-a adus pe lume, dar este recunoscută pentru faptul că a dat naștere la un număr mare de copii.
Feodor Vassiliev, soțul ei, a mai avut copii și cu cea de-a doua soție, care i-a dăruit șase perechi de gemeni și două perechi de tripleți.
Astfel, în total, el a avut 87 de copii biologici în timpul vieții sale.
Se pare că povestea Valentinei a fost cunoscută datorită unui negustor englez din Sankt Petersburg, care le-a transmis rudelor sale din Anglia această poveste.
Citește și: Diagnostic cumplit pentru un mire, tatăl a două fetițe. A murit la 6 zile după nuntă
Rapoartele au fost confirmate într-un comentariu din 1788 al lui Ivan Nikitch Boltin și din nou în 1834 într-o carte a lui Alexander Pavlovich Bashutskiy.