Ea este femeia care a torturat un copil, l-a infometat si l-a abuzat in fata surorii lui

Nicoleta R. este acuzata de procurorii DIICOT ca, in perioada ianuarie 2017- iulie 2018, l-a preluat in plasament pe baietelul in varsta de 8 ani al surorii ei, iar in toata aceasta perioada l-a torturat, l-a infometat si chiar l-a abuzat sexual.

Totul a iesit la iveala dupa ce un tanar de 19 ani, care a participat la mai multe episoade de acest  gen alaturi de femeie, s-a decis sa ii anunte pe inspectorii Directiei Generale de Asistenta Sociala

si Protectia Copilului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

La randul lor, inspectorii DGASPC i-au instiintat pe procurorii DIICOT dupa ce au vizualizat clipurile video pe care tanarul le-a prezentat ca probe.

Politistii si procurorii au stabilit ca femeia il obliga pe minor sa stea in genunchi, legandu-l la gura cu un fular, imbracat in haine de iarna, cu mainile intinse şi cu o bata pe acestea, fortand-ul sa stea in aceasta poziţie timp de aproximativ 20 de ore, langa o soba, fara a manca sau a bea apa.

Sursa: observator.tv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si