Liviu Dragnea, presedintele PSD, partidul care a castigat clar alegerile parlamentare, ar putea fi noul prim-ministru, chiar daca a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru fraudarea referendumului din 2012 si este urmarit penal intr-un nou dosar.

Politicianul momentului a intrat in atentia celor de la pressone.ro, care au facut un reportaj in localitatea natala al lui Dragnea, comuna Gratia din Teleorman. Acolo traieste inca Leana Visan, o taranca de 96 de ani care i-a fost doica, timp de 10 ani, actualului politician.
"Casa unde au stat dânşii când au venit era a parohiei, dar a fost demolată între timp. Tata lui era poliţist şi a fost detaşat cu serviciul”, a explicat Leana Visan, care a povestit si o intamplare din copilaria lui Dragnea. "Era un cuptor unde se făcea cărămidă, veneau ţiganii să facă. Când nu se lucra acolo, Liviu se băga cu Sandu în gurile cuptorului. I-am căutat odată toată noaptea şi i-am găsit pitiţi acolo”, a dezvaluit femeia, care a pastrat o fotografie de-a lui Dragnea de pe vremea cand acesta era un pusti.
Ulterior, familia lui Dragnea s-a mutat intr-un alt sat, pentru ca tatal militian a fost din nou detasat cu serviciul, noteaza pressone.ro. De atunci, batrana s-a mai intalnit de cateva ori cu Dragnea, ultima oara la inmormantarea mamei acestuia, de acum cativa ani, cand a vazut-o si pe Bombonica, sotia de care Dragnea a divortat recent. „Pe Bombonica am cunoscut-o când am fost la înmormântare la maică-sa.
Ea n-a vrut-o pe fată, n-ar fi vrut s-o ia. La taică-său n-am reuşit să ajung, că n-am avut cu cine să mă duc. I-a îngropat la Lunca, satul de unde se trag ai lui”,
a marturisit doica lui Liviu Dragnea pentru sursa citata.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si