Mama care și-a abandonat copiii a fost identificată de oamenii legii cu ajutorul fostului concubin. Între timp, cei doi copii în vârstă de 8 luni, respectiv un an și șase luni, au ajuns în grija statului.

Tânăra este din Iași și se mutase împreună cu copiii în Teleorman pentru un bărbat cunoscut pe facebook. Însă, ea a decis să se despartă de el după ce a cunoscut un alt bărbat din comuna Vitănești.

Relația nu a durat prea mult și după ce s-a despărțit și de acest bărbat, femeia și-a abandonat copiii.

Cei doi copii au stat mai mult timp în frig. Băiatul cel mare a reușit să se ridice și să iasă în stradă, printre mașini. Un trecător l-a văzut și a sunat la 112.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Poliția i-a dus pe cei doi bebeluși la spital unde au primit îngrijiri medicale, după ce au stat mai mult timp în frig.

„Copiii au fost luaţi de Protectia Copilului. Au stat în spital de sâmbătă noaptea, de când au fost aduşi de poliţie, şi au primit-o îngrijirile de care aveau nevoie.

Acum sunt într-o stare bună”, a spus Alexandru Dobre, pentru Mediafax.

Cum au găsit-o polițiștii pe mama care și-a abandonat copiii

Timp de două zile, nimeni nu a știut cine este mama copiilor. În urma mai multor mesaje publicate pe Facebook, unii dintre cunoscuții femeii au început să dea detalii despre ea. Cel care a furnizat detalii Poliției a fost cel mai recent concubin al tinerei de 24 de ani.

Potrivit explozivnews24.ro, femeia se numește Lenuța Călin. Ieșeanca a ajuns în Alexandria, după ce a cunoscut un bărbat pe Facebook, în urmă cu câteva luni. După o relație de scurtă durată, tânăra a cunoscut un alt bărbat din satul Purani, comuna Vitănești, pe care l-a părăsit, înainte de a-și abandona copiii.

sursă foto: explozivnews24.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si