Femeia, care este mama unui tanar, cazut in capcana drogurilor, a aflat totul despre traficantii de droguri din oras si este dispusa sa spuna politiei tot ce stie. Daca traficantii i-ar afla identitatea, o tragedie ar putea avea loc.

"Nu mai pot suporta. Baiatul meu este dependent de droguri. Este dispus sa faca orice pentru a cumpara. Cand nu se drogheaza trece prin niste stari cumplite, se tavaleste pe jos, tipa...

Nu stiu ce sa mai fac. Am mers la politie si am povestit prin ce trec, dar nu cred ca m-a crezut cineva", a declarat femeia.
 

Ea a aflat de la fiul ei unde sunt casele celor care vand droguri. Mai mult decat atat, sustine ca poate recunoste din vedere traficantii, scrie bzi.ro.

" Eu cred ca nimeni nu este interesat cu adevarat sa afle adevarul despre traficul de droguri din Iasi. Cei care nu au trecut prin asa ceva si nu au un cunoscut sau o ruda dependenta, nu stiu ce inseamna. Este cumplit! Nu poti inchide un ochi cand stii ca fiul tau umbla sa caute droguri.

In acele momente este dispus sa faca orice. In timp am aflat de la copil cine sunt cei care vand droguri si unde stau. Sunt dispusa sa merg si sa spun tot ce stiu. Nu mai pot!", a declarat ea.

In urma cu aproape o luna, femeia a depus si o plangere scrisa la Politia din Iasi, insa spune ca nu a primit niciun raspuns.

"Am mers la politie si am spus ca baiatul meu consuma droguri si sunt dispusa sa le arat casele traficantilor si locurile in care se face trafic.
Nu m-au luat in seama, dar stiu totul! Vreau sa se faca liniste odata si sa nu mai existe situatii de genul asta. Am depus si o plangere. Imi este frica. Daca afla cineva despre mine, ma omoara. Nu stiu cum se poate iesi din asa ceva, dar este cumplit!"
, a spus femeia.

" Stiu in Pacurari o adresa, in Tatarasi, in mai multe locuri. Nu stiu cum se numesc exact acele persoane, dar as putea sa le recunosc. Traiesc un cosmar! Vreau sa spun tot si vreau sa se ia masuri. Am impresia ca tot traficul asta este controlat de sus. De ce nu ia nimeni masuri atata vreme cat exista plangeri si dovezi? Ce le trebuie politistilor mai mult decat o adresa? De ce nu urmaresc o persoana dependenta de droguri sa vada de unde isi procura?", a marturisit ea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si