Close sidebar
Close sidebar

Ea este femeia înjunghiată de soț pe străzile din Brașov. Tavi a lovit-o pe Alina până când lama cuțitului s-a rupt

Tânăra în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiată de bărbatul cu care se afla în proces de divorț, luni dimineața, în aproprierea unei grădinițe din Brașov. Femeia abia își lăsase copii la grădiniță.

Alexandra Costea,

Ea este femeia înjunghiată de soț pe străzile din Brașov. Tavi a lovit-o pe Alina până când lama cuțitului s-a rupt


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tânăra mama se afla în proces de divorț cu soțul ei și de ceva vreme cuplul nu mai locuiește împreună. Femeia s-a dus luni dimineața să-și ducă fetița la grădiniță, bărbatul le-a urmărit. După ce Alina a lăsat copiii la grădiniță, la întoarcere spre casă, individul i-a ieșit în față.

Cum a avut loc incidentul terifiant de pe străzile Brașovului

”Astăzi dimineaţă, în jurul orei 9 a avut loc o tentativă de omor. La o grădiniţă din municipiul Braşov au fost alertate organele de poliţie prin apel la 112. S-a constituit o echipă operativă formată din procurori şi poliţişti din cadrul IPJ Braşov şi criminalişti.

Citeste si: VIDEO- Aglomerație la ieșirea din țară. Românii din străinătate au blocat vama Nădlac

S-au deplasat la faţa locului şi au constatat că în jurul orei 9.00, victima şi-a condus fetiţa la grădiniţă, a pătruns în interiorul clădirii, iar în spatele ei a intrat în curtea grădiniţei fostul soţ, actualul soţ ei fiind despărţiti în fapt.

Agresorul avea asupra lui un cuţit şi a aşteptat ca victima să iasă din clădire.

Citeste si: Klaus Iohannis participă astăzi la o videoconferință alături de Joe Biden, lideri UE şi NATO. Ce teme se vor discuta

În momentul în care victima a ieşit pe uşa grădiniţei, a atacat-o cu acel cuţit, i-a aplicat mai multe lovituri în zona gâtului până când lama cuţitului s-a rupt.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ulterior a plecat de la faţa locului, iar victima fiind vătămată grav, s-a întors, a făcut câţiva paşi în interiorul grădiniţei, strigându-şi copilul pe nume, după care a căzut în holul de la intrare, unde a fost găsită de salvatori, a fost resuscitată şi transportată la Spitalul Judeţean Braşov, unde după operaţie se află într-o stare incertă.

Agresorul s-a deplasat pe aceeaşi stradă, la un bloc unde locuia, a aruncat mânerul cuţitului într-un gard de pe marginea drumului, s-a încuiat în casă şi a încercat la rândul său să se sinucidă, încercare care a eşuat.

Citeste si: Raed Arafat are COVID-19: După un test rapid administrat de mine acasă, am ieşit COVID pozitiv

El a fost identificat de organele de poliţie în acel apartament, în stare de inconştienţă, dar transportat la spital a fost şi echilibrat şi chiar au putut organele de poliţie să discute cu el” , a declarat Claudiu Sandu, prim-procuror de pe lângă Parchetul de lângă Tribunalul Braşov.

Tavi, fostul soț al Alinei, era dependent de jocurile de noroc, iar înainte de a se căsători cu tânăra mai avusese o tentativă de sinucidere.

Tentativă de sinucidere chiar înainte de căsătorie

”Erau divorţaţi. A mai avut înainte de căsătorie, o tentativă de sinucidere. Asupra Alinei nu, a lovit-o de Revelion, se certau, vorbea foarte urât.

Citeste si: O nouă lovitură pentru șoferii români. Sancțiunea intră în vigoare din 27 aprilie

Alina a spus că nu mai poate să îl suporte, el s-a dus la notar pentru o cerere de divorţ. De atunci s-au stricat toate treburile între ei. A amenințat-o, apoi i-a zis că a zis-o la nervi.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Polițiștii efectuează percheziții în două județe, într-un dosar de înşelăciune. Indivizii vindeau fictiv mașini pe internet

Nu a mers la poliţie. Eu am vorbit cu mama lui de ce o jigneşte că nu are niciun drept. Ea mi-a spus la revedere. Alina are înregistrare pe telefon când i-a zis că o omoară. Nu cred că era gelos”, a declarat tatăl femeii atacate.

La rândul său, mama Alinei afirmă că regretă cel mai mult că fata nu a ascultat-o. ”Jocuri de noroc, neajunsurile. Sunt 4 ani de când sunt împreună. Ea l-a iubit foarte mult. Regret că nu m-a ascultat”.

Citeste si: O femeie a murit carbonizată în scara unui bloc din Pitești

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI