O fetiță de opt ani, "stea strălucitoare", care a murit după ce un Land Rover s-a izbit de o școală primară din Wimbledon, era "adorată și iubită de toată lumea", a declarat familia ei, informează Mirror.

Alți 7 copii au fost transportați la spital

Poliția și ambulanțele au fost chemate la fața locului joi, la ora 9.45, după ce un 4x4 negru și auriu a intrat pe terenul școlii Study Preparatory, în timp ce copiii și personalul organizau o petrecere cu ceai.

Poliția metropolitană a confirmat din păcate în acea seară că o fetiță de opt ani a murit la locul accidentului, iar numele tinerei a fost stabilit acum ca fiind Selena Lau. Familia ei a publicat o scurtă declarație și o fotografie cu ea radiind în uniformă școlară prin intermediul poliției. Ei au spus: "Selena era o fată inteligentă, era adorată și iubită de toată lumea. Familia dorește ca intimitatea lor să fie respectată în aceste momente triste". 

Citește și: Mama lui Dominic, băiețelul de nici 2 ani omorât în bătaie la Brașov, i-a luat apărarea agresorului: „Nu îl bătea!”

Poliția metropolitană a confirmat din păcate în acea seară că o fetiță de opt ani a murit la locul accidentului.

Poliția metropolitană a confirmat din păcate în acea seară că o fetiță de opt ani a murit la locul accidentului.

[Sursa foto: Mirror]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pe unul dintre omagiile de la școală scria: "Selena a fost o fată foarte frumoasă: "Dragă Selena, vei fi întotdeauna steaua noastră strălucitoare. Ne vei lipsi foarte mult". Biletul includea o imagine a unei stele și avea sărutări pe el.

Citește și: Doi soți milionari, găsiți fără viață în casa lor. Cauza morții, neașteptată: "Stăteau liniștiți în fotolii"

O fetiță în vârstă de opt ani și o femeie în vârstă de 40 de ani rămân în continuare internate în spital în stare critică, în timp ce un bebeluș- în vârstă de

doar șapte luni- a fost, de asemenea, rănit în coliziune. Adulții răniți erau părinți sau îngrijitori și nu personal al școlii, a confirmat Scotland Yard. Profesorii de la școala care costă 16.000 de lire sterline pe an s-au întors ieri pentru a se consola reciproc, îmbrățișându-se și plângând. 

Șoferița a fost eliberată pe cauțiune

O femeie- care avea un ochi învinețit și brațul înfășurat în fular- a depus un buchet de trandafiri la școala din sud-vestul Londrei cu un omagiu. Într-un bilet, ea a spus: "Vei fi întotdeauna steaua noastră strălucitoare. Ne vei lipsi atât de mult". Un alt mesaj scris de mână spunea: "Rip dragă... Îmi pare atât de rău că ți s-a întâmplat asta, să te odihnești în pace." Un copil a scris: "Mă voi gândi mereu la tine. Îmi va lipsi atât de mult. Din partea familiei Fan. Mi-e dor de tine. Nu te voi uita niciodată". 

O fetiță în vârstă de opt ani și o femeie în vârstă de 40 de ani rămân în continuare internate în spital în stare critică.

O fetiță în vârstă de opt ani și o femeie în vârstă de 40 de ani rămân în continuare internate în spital în stare critică.

[Sursa foto: Mirror]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Martorii au povestit că au auzit țipete sfâșietoare în urma accidentului, înainte ca părinții disperați să fie văzuți grăbindu-se spre școală. Mai multe persoane au fost prinse sub mașină, iar 10 (inclusiv șapte copii) au fost transportate la spital. Dr. John Martin, paramedic șef al Serviciului de Ambulanță din Londra, a declarat că în total 16 persoane au fost tratate pentru rănile lor. Șoferița, o femeie în vârstă de 46 de ani din Wimbledon, a fost arestată la fața locului sub suspiciunea de a fi provocat moartea prin conducere periculoasă și a fost eliberată pe cauțiune până la o dată ulterioară în această lună, în așteptarea unor investigații suplimentare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si