Viața Iasminei s-a stins brusc la 17 ani. Tânăra a fost implicată într-un grav accident rutier, la Iași. În timp ce conducea un motociclu, tânăra a fost izbită de un autoturism, iar impactul puternic i-a fost fatal, potrivit informațiilor transmise de bzi.ro.

A murit la 17 ani, pe motocicletă

Iasmina a murit la vârsta de 17 ani, într-un cumplit accident rutier. În timp ce conducea un motociclu pe DN 28, între localitățile Osoi si Chicerea din județul Iași, tânăra a fost izbită de un autoturism.

Citește și: Grătarul cu prietenii s-a transformat într-o tragedie. Un bărbat a fost găsit mort în apele Prutului, după ore întregi de căutări. "El a intrat şi s-a dus mai în adânc..."

Ea este Iasmina, tânăra de 17 ani, care a murit în accidentul de la Iași.

[Sursa foto: Facebook]

Din păcate pentru Iasmina, impactul a fost fatal. Medicii ajunși la fața locului au fost nevoiți să constate decesul tinerei.

Iasmina era pasionată de motocicletă. Cu câteva luni înainte de tragedie, tânăra obținuse permisul pentru a putea conduce motociclul.  

Pe rețelele sociale curg mesaje de condoleanțe de la cei care au cunoscut-o pe Iasmina.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

"Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă. In acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Odihnește-te în pace draga mea prietenă Deloiu Iasmina

Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna
Sincere condoleanțe familiei îndurerate!", a scris o tânără pe Facebook.

Alături de Iamina, pe motociclu, se mai afla o fată. Din fericire, aceasta a supraviețuit impactului.

Atât ea, cât și șoferița autoturismului, au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea Mariei Diana, tânăra ucisă de urs, la Bușteni. Va fi îngropată lângă bunicul ei. "Ne pare rău de ea"

Ea este Iasmina, tânăra de 17 ani, care a murit în accidentul de la Iași.

[Sursa foto: Facebook]

Potrivit informațiilor transmise de autorități, conducătorul autoturismului ar fi vinovat de producerea accidentului. Șoferița mașinii s-ar fi angajat într-o depășire, moment în care a intrat în motociclul condus de Iasmina.

„În seara zilei de 12.07.2024, în jurul orei 21.45, poliția a fost sesizată despre faptul că pe DN 28, între localitățile Osoi si Chicerea din județul Iași s-a produs un accident soldat cu victime omenești.

La fața locului polițiștii au stabilit faptul că o femeie, din județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism pe DN28, din direcția Răducăneni – Iaşi, a efectuat o manevră de depășire, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un motociclu condus din sens opus de o tânără de 17 ani, din comuna Comarna.

Citeste si: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”- kfetele.ro

Citeste si: Cum arăta Iulia Albu în școala primară? Imagini nostalgice publicate de fashion editor- radioimpuls.ro

Citeste si: Cele mai spectaculoase ținute de la MTV Music Awards 2024. Cum au apărut vedetele pe covorul roșu- antena3.ro

În urma impactului, conducătorul motociclului a decedat, alte două persoane (șoferul autoturismului și, pasageră pe motociclu) au suferit leziuni, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.” , se arată în comunicatul transmis de autorități.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si