Close sidebar
Close sidebar

Ea este iubita lui Bogdan de la Exatlon! Care au fost primele cuvinte pe care le-a spus dupa ce l-a imbratisat pe aeroport!

"Exatlon", reality-show-ul fenomen, a mai trimis acasa inca un concurent din echipa ,, Razboinicii". Bogdan a ajuns in tara dupa ce dorul de casa l-a determinat sa renunte la competitia din Republica Dominicana. Parintii si prietenii l-au asteptat cu nerabdare la aeroport.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa o luna plina de emotii, adrenalina si probe dificile, Bogdan din echipa ,,Razboinicii" si-a luat la revedere de la colegii sai.
 
Bogdan a parasit ,,Exatlon" condus de coechipieri. In tara, la aeroport, l-au asteptat parintii, fratele mai mic si prietenii apropiati.
 
Mama lui Bogdan nu mai putea de nerabdarea sa-si stranga baiatul la piept. 
 
 
O aparitie surprinzatoare la aeroport pentru Bogdan a fost chiar fosta lui logodnica.
 
Bogdan a dovedit ca este puternic in competitie, dar... extrem sensibil cand vine vorba de familie. Dorul de casa l-a facut sa renunte la lupta de la ,,Exatlon" 
Bogdan are deja lista cu ceea ce vrea sa manance imediat ce ajunge acasa....
 
Bogdan spune ca va urmari cu sufletul la gura fiecare editie ,,Exatlon" si isi va sustine echipa. 

Citeste si: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă- kanald.ro

Citeste si: Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat- wowbiz.ro

Citeste si: Cum să cumpăraţi cele mai ieftine bilete de avion. Care sunt zilele cu tarifele cele mai mici- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI