O jandarmerita de doar 20 de ani a fost batuta de protestatari pana a ajuns de urgenta la spital.

Marius Militaru, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, a facut mai multe precizari despre femeia-jandarm care, in urma violentelor, poate ramane paralizata.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Avem o colega care a fost batuta cu bestialitate. La acest moment, are o suspiciune serioasa de ruptura de coloana cervicala, cu riscul de a ramane paralizata. Aproape ca sunt bulversat de ce am vazut. Mi-a fost greu sa privesc imaginile acelea. Nu incerc sa emotionez pe nimeni, dar va transmit un sentiment absolut uman si firesc”, a zis Marius Militaru la un post de televiziune.

”Oamenii de la un fast-food din apropierea Pietei Victoriei au avut un apel pe 112 si au cerut interventia pentru ca se devastau vitrinele. intr-o prima interventie, au fost colegii nostri de la Politie, dar au fost atacati de niste huligani. Apoi a fost trimis  un dispozitiv de jandarmi in care se afla si colega noastra, sergent major, de 20 de ani. Se ataca din foarte multe locuri.

A fost scoasa in viata de acolo datorita colegilor nostri”, a mai spus Marius Militaru.

Din fericire tanara nu a suferit o fractura de coloana cervicala asa cum era estimat aseara. Ea are multiple traumatisme si este internata in spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si