Close sidebar
Close sidebar

Ea este jandarmerita batuta cu bestialitate, aseara, in Piata Victoriei. Are doar 20 de ani si se afla in stare grava in spital

Imagini de cosmar, aseara, in Piata Victoriei! A fost o adevarat lupta intre jandarmi si protestatari.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

O jandarmerita de doar 20 de ani a fost batuta de protestatari pana a ajuns de urgenta la spital.

Marius Militaru, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, a facut mai multe precizari despre femeia-jandarm care, in urma violentelor, poate ramane paralizata.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Avem o colega care a fost batuta cu bestialitate. La acest moment, are o suspiciune serioasa de ruptura de coloana cervicala, cu riscul de a ramane paralizata. Aproape ca sunt bulversat de ce am vazut.

Mi-a fost greu sa privesc imaginile acelea. Nu incerc sa emotionez pe nimeni, dar va transmit un sentiment absolut uman si firesc”, a zis Marius Militaru la un post de televiziune.

”Oamenii de la un fast-food din apropierea Pietei Victoriei au avut un apel pe 112 si au cerut interventia pentru ca se devastau vitrinele. intr-o prima interventie, au fost colegii nostri de la Politie, dar au fost atacati de niste huligani.

Apoi a fost trimis  un dispozitiv de jandarmi in care se afla si colega noastra, sergent major, de 20 de ani. Se ataca din foarte multe locuri. A fost scoasa in viata de acolo datorita colegilor nostri”, a mai spus Marius Militaru.

Din fericire tanara nu a suferit o fractura de coloana cervicala asa cum era estimat aseara. Ea are multiple traumatisme si este internata in spital.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI