Potrivit oamenilor legii, adolescenta în vârstă de 17 ani a fost lovită la kilometru 427+800, de un tren care circula de la Viena cu destinația București. Fata nu a mai avut nicio șansă să în viață, și asta pentru că, pe acel tronson de cale ferată garnitura are o viteză de 120 km/oră.

Citește și: Bărbat cercetat pentru evaziune fiscală cu prejudiciu de aproape 1,5 milioane de lei din tranzacţii cu maşini second hand şi transport auto

Se pare că Mădălina nu ar fi auzit că trenul se apropie, iar impactul din plin i-a fost fatal. Adolescenta a avut parte de o moarte violentă, trupul ei fiind târât aproape un kilometru de către locomotivă. Pentru scoaterea victimei a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Potrivit militarilor, Mădălina s-a stins din viață prinsă în tamponul trenului.

Mădălina era un elev model

Adolescenta în vârstă de 17 ani era elevă în clasa a XI-a, la Colegiul Tehnic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia, învățământ dual, la specializarea "operator la mașini cu comandă numerică". Conform unui mesaj publicat pe pagina de Facebook  Vințu de Jos, Alba, România,

Mădălina avea o situație școlară foarte bună, paricipând la toate cursurile și completându-și toate stagiile de practică.

Citește și: Maria, studenta de la iași dispărută de o săptămână, a fost dată în urmărire internațională. Ce i-a spus prietenei sale înainte să dispară?

"Chiar la începutul anului, familia adolescentei a fost lovită de o altă tragedie, pierderea devastatoare a fratelui lui Mădălina, care era bolnav. A

fost apreciată de profesori, iubită de colegi, fiind o fire sociabilă, veselă", se precizează în mesaj. 

Sute de oameni și-au transmis gândurile pentru familia Mădălinei în secțiunea de comentarii a postării. Familie, prieteni sau cunoscuţi, cu toţii sunt șocați de moartea adolescentei de doar 17 ani.

Oamenii legii  din Alba continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc tragedia.

Citește și: Un bărbat dat dispărut a fost găsit mort. El zăcea fără suflare într-un canal din zona localității Butani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si