Tânăra de 18 ani a murit la scurtă vreme după ce maşina în care se afla, condusă de un tânăr de 23 de ani din Agnita, a intrat într-un stâlp.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Maria a fost scoasă de medici din autoturismul, era conștientă, cu fractură deschisă la un picior. Însă, la scurt timp a intrat în stop cardio respirator. În ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvată.

Zeci de prieteni și rude o plâng acum

"D-zeu a luat un suflet frumos si totodata nevinovat ...ingerii au luat-o printre ei!😭😭😭😭", a scris Antonia, iar Ioana a adăugat şi ea un comentariu: "Dumnezeu sa te ierte înger bun iar pe părinții tăi și frați tăi Dumnezeu să le de-a putere să treacă peste tot necazul".

"Drum lin spre ingeri, iubita noastra!:( Dumnezeu sa te ierte!:(", a scris Mădă, în timp ce Felicia, cea mai bună prietenă a Mariei, a postat o fotografie cu ele două: "Mereu o să te port în suflet! Te iubesc și te voi iubii la nesfârșit! 😔😔. Dumnezeu să te ierte puterea mea! Te iubesc din tot sufletul și te voi iubii mereu. Doamne Doamne o să aibă grijă de tine! Nu te voi uita niciodată inimioara și sufleţelul meu! 😔"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si