Marie Tyra Whitehead, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită fără suflare într-un apartament din Târgoviște. Tânăra de origine americană era baschetbalistă și juca la CSM Târgoviște.

Vestea morții sportivei a șocat pe toți cei care au cunoscut-o, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauza decesului.

Baschetbalistă de 26 de ani, găsită moartă într-un apartament din Târgoviște

Tânăra baschetbalistă în vârstă de 26 de ani a fost găsită fără suflare în apartamentul în care locuia, în Târgoviște. Potrivit presei locale gazetadambovitei.ro, Marie Tyra Whitehead s-ar fi spânzurat. 

Trupul neînsufelțit al baschetbalistei ar fi fost găsit de prietenele sale, care nu mai reușeau să o contacteze.

Marie Tyra Whitehead juca la CSM Târgoviște. Clubul a transmis un mesaj emoționat după vestea tragică a morții jucătoarei americane.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cum a devenit un român spaima Californiei. Andrei a ajuns să controleze mii de conturi din care a furat toți banii- antena3.ro

Citeste si: Mii de soldați francezi vor ajunge în România. Noile ordine primite de Hexagon din partea NATO. „Acum există un inamic”- wowbiz.ro

CSM Târgoviște anunță cu regret trecerea în neființă a jucătoarei noastre de baschet, de origine americană, Marie Tyra Whitehead, care a fost găsită în această dimineață fără suflare în apartamentul în care locuia. Deplângem dispariția prematură a unei tinere jucătoare, iar gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia și apropiații ei în aceste momente grele. R.I.P, Marie Tyra!, a

transmis CSM Târgoviște. 

Citește și: "M-au hărțuit în mod constant" Mărturia șocantă a unei ostatice Hamas, imediat după ce a fost salvată. A fost luată prizonieră când avea 11 ani și eliberată după un deceniu

Ce au transmis autoritățile

"La data de 7 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără a fost găsită decedată, în locuința din localitate. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie decedată, în vârstă de 26 de ani.

La o examinare primară, nu ar fi prezente urme vizibile de violență, cu excepția celor specifice prin spânzurare.

Cadavrul urmează să fie preluat pentru efectuarea necropsiei.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului", se arată în comunicatul transmis de autorități.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si