Close sidebar
Close sidebar

Ea este Naty, iubita salvamontistului care a murit dupa ce a fost surprinsa de avalansa! Inca un salvamontist este dat disparut

Doi dintre cei 3 trei salvamontisti surprinsi de avalansa din muntii Calimani au fost gasiti. Doar unul insa mai este in viata, cel care a facut apelul.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doi dintre cei 3 trei salvamontisti surprinsi de avalansa din muntii Calimani au fost gasiti. Doar unul insa mai este in viata, cel care a facut apelul.

Peste 80 de persoane i-au cautat pe cei 3 salvamontisti surprinsi de avalansa in muntii Calimani.

Liviu, Lucian si Nathy faceau parte dintr-un grup mai mare care voia sa urce pe Varful Pietrosu ca sa arboreze steagul, asa cum o mai facusera si in alti ani. Experimentati, au ales sa mearga pe alt traseu iar la intoarcere au fost surprinsi de o avalansa.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Lucian  a reusit sa sune la salvamont care au alertat serviciul 112. Avea un ceas performant care indica pozitia cu exactitate si asa a reusit sa le transmita colegilor coordonatele.

Echipele mixte formate din jandarmi, pompieri si angajati ai parcului national Ceahlau l-au gasit in viata dupa ore de cautari in noapte. Era constient, dar avea degeraturi si o fractura de tibie care astazi va fi operata.

Femeia din grup fost gasita si ea, insa din pacate nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea ei.

Al treilea salvamontist, Liviu a fost cautat pana in zori. Azi dimineata, echipele au revenit pe teren. Sus pe munte, ninsoarea este abundenta si ingreuneaza cautarile.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI