La inceputul lui 2014, presa italiana relata ca Adrian Sarbu, fostul patron al PRO TV- ului, a facut o vizita in statiunea montana Pragelato, din nordul Italiei, provincia Torino, pentru a negocia cu autoritatile locale o afacere de anvergura.

Sarbu, printr-o firma pe care o controleaza si care efectueaza transportul de teleferic, telescaun si teleschi pe Valea Prahovei, era dispus sa investeasca 4 milioane de euro in partiile de schi si transportul pe cablu din statiunea italiana, care erau inchise din lipsa fondurilor.
“Sarbu vrea sa aduca la Pragelato zecile de mii de turisti romani care acum aleg Austria ca destinatie pentru sporturile de iarna”, scria presa locala.
Pana la urma, afacerea a cazut pentru ca primarul din Pragelato, o femeie, Monica Barton, nu a fost de acord cu pretentiile lui Sarbu. "Nu am putut sa accept propunerile sale, pentru ca el dorea sa detina monopolul pe intreaga zona. Oricum, am aflat ca el are probleme cu legea in Romania, fiind acuzat de evaziune fiscala, instigare la evaziune fiscala, instigare la delapidare si spalare de bani ”, a declarat recent primarita pentru un ziar italian.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si