Jenica Paulson, soţia lui John Paulson, unul dintre cei mai apreciați și cunoscuţi investitori americani de pe Wall Street, îl dă în judecată şi solicită cel puţin 1 miliard de dolari. Aceasta susține că partenerul ei de viață a ascuns miliarde de dolari în procesul de divorţ, notează Bloomberg.

Citeste si: Un tânăr din Giurgiu și-a sechestrat și bătut fosta iubită. Fata este o minoră în vârstă de 16 ani

Jenica Paulson, în vârstă de 50 de ani, este româncă născută în Galaţi. Femeia a avut un mariaj de 22 de ani cu John Paulson. În timpul căsătoriei, cuplul a adus pe lume două fiice. Românca a plecat în Statele Unite, acolo unde a solicitat azil.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Doamna Paulson a fost o soţie loială. Domnul Paulson a răsplătit devotamentul soţiei sale prin implementarea unui plan, pe o perioadă de nouă ani, pentru a izola bunurile dobândite în timpul căsătoriei şi astfel de a restricţiona accesul doamnei Paulson la ele,” se precizează în plângere, conform Adevărul.

Cine este John Paulson, soțul miliardar al româncei

În plângerea depusă la tribunal, românca este descrisă drept o soţie care a cultivat „cu respect şi cu grijă” relaţiile de afaceri şi sociale ale partenerului ei de viață, în timp ce a avut

încredere în el pentru a se ocupa de finanţele familiei.

Citeste si: Caz revoltător în Spania! Un român a fost prins în flagrant când își abuza sexual fiica vitregă în vârstă de 11 ani

"D-na Paulson a acţionat mereu încrezându-se în mod rezonabil pe expertiza evidentă a soţului ei, asigurată de el că acesta era un domeniu de care nu trebuie să se preocupe”, au spus avocații româncei.

John Paulson, în vârstă de 66 de ani, şeful Paulson & Co., a solicitat separarea legală de soția sa la tribunalul de stat din Long Island în luna septembrie a anului trecut. Paulson are o avere netă de 4.6 miliarde de dolari, conform Bloomberg Billionaires Index, în mare parte datorită pariului său câştigător împotriva pieţei imobiliare din SUA înainte de criza financiară din anul 2008, care a adus 15 miliarde de dolari pentru el şi pentru investitori atunci când piaţa s-a prăbuşit.

Citeste si: Scandal după moartea lui "Guru din Apuseni". Ce se va întâmpla cu averea lui Adi de la Brad


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si