Fata nu avea copii, așa cum s-a crezut inițial. A crescut în centrul de plasament Sfântul Iosif, din București, unde le-a cunoscut pe fetele la a căror bunică se afla în momentul tragediei.

Ce s-a întâmplat în apartamentul bătrânei rămâne, deocamdată, un mister. Se știe însă că bunica și cele trei fete au observat, în momentul în care tânăra a ieșit de la duș, că aceasta era tăiată pe mână.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: A murit legenda muzicii bossa nova, Sergio Mendes. Toată lumea îl cunoștea pentru hitul „Mas Que Nada”- antena3.ro

De ceva vreme, ea locuia cu un bărbat de 43 de ani despre care se presupune că o bătea.

Citeste si: Luca, băiatul ucis în bătaie de mamă, a fost botezat chiar cu o lună înainte să fie omorât

În seara tragediei, fetei i s-a făcut rău și a ieșit pe balcon să fumeze. La scurt timp, s-a auzit o bubuitură, iar surse din anchetă spun că tânăra consumase alcool.

Anchetatorii trateaza incidentul ca moarte suspectă.

Cei care erau in casa in momentul tragediei au auzit o bubuitura dar nu s au gandit nicio secunda ca fata ar fi putut sa faca un asemnea gest.
Imediat ce au vaxut ca lipseste si au zarito o intinsa pe terasa blocului au sunat la 112.

Criminalistii prezenti la fata locului au interogat toti vecinii. Principala ipoteza este sinuciderea dar urmeaza sa fie audiat si barbatul alaturi de care traia de aproximativ 2 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si