Close sidebar
Close sidebar

EA este tânăra care a murit în accidentul din Constanţa, împreună cu fetiţa ei de doar 3 ani

Trei persoane, între care şi un copil în vârstă de aproximativ trei ani, au murit, miercuri seara, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa şi în care au fost implicate două maşini. O altă persoană a fost rănită.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Roxana se afla la volan când un şofer de 33 de ani a pătrun pe contrasens şi a intrat direct în ea. Tânără de 29 de ani nu a avut nicio şansă. Atât ea, cât şi fetiţa ei de doar 3 ani, dar şi mama ei, au murit! O altă persoană care se afla cu ea în maşină se zbate acum între viaţă şi moarte la spital.

Reprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere continuă cercetările pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit Poliţiei Judeţene Constanţa, accidentul a avut loc pe DN 2A, unde un autoturism Mercedes se deplasa dinspre M. Kogălniceanu către Constanţa. Pe podul rutier din zona localităţii Ovidiu, maşina a ajuns pe contrasens şi a lovit cu partea din stânga faţă un autoturism Hyundai care se deplasa regulamentar dinspre Constanta către M. Kogălniceanu. În urma impactului, autoturismul Mercedes s-a răsturnat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI