Close sidebar
Close sidebar

EA este tânăra care s-a aruncat în Canalul Bistrița! Andreea s-a sinucis din cauza tatălui ei

Apar noi detalii sfâșietoare despre fata de 18 ani, care s-a aruncat în apele râului Bistrița. Adolescenta se numește Andreea și se pare că nu a putut trece peste durerea pierderii tatălui ei.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din primele informații, Andreea a fost îngenungheată de pierderea tatălui ei, care s-a spânzurat în urmă cu doi ani. Apropiații spun că fata era într-o depresie și că avea tulburări de comportament.

Îngenuncheată de dor, fata a plonjat în apele reci, după o ceartă cu mama ei.

Vă reamintim că, supărată de o ceartă avută cu mama ei, fata de 18 ani a ales să-și pună capăt zilelor. Aceasta s-a aruncat în Canalul Bistrița, iar pompierii o caută acum în disperare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

„Ştiu că avea probleme de comportament. A mai fost pe la Primărie, pe la Serviciul de Asistenţă Socială. Mai avea probleme cu profesorii”, spune proimarul localității Roznov.

Pompierii au căutat-o pe fată timp de câteva ore bune, însă au fost nevoiți să oprească operațiunea pentru ca hidrocentrala să-și poată reia activitatea. Astăzi, căutările continuă.

 

 

Sursa: Spynews

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI