24 de ani. Originara din Buzau. De 4 ani, lucreaza in Parlament. Toata lumea o cunoaste ca fiind consiliera Elenei Udrea. I-a fost alaturi la bine si la greu idolului sau. Si tot de la Elena Udrea a primit cele mai importante sfaturi.

"Mi-a spus ca daca aleg politica sa fiu puternica, sa fiu lupatatoare si fara inteligenta, frumusetea nu valoreaza nimic", spune tanara.

Tanara Otilia Androne vrea sa ii calce pe urme mentorului sau. Nu se sfieste sa fie cand serioasa, cand mondena, intocmai ca Elena Udrea. Anul trecut, toata presa scria despre ea ca este iubita lui Silvius Prigoana.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

" O prietenie frumoasa, dar suntem prea mici pentru a avea o relatie de genul asta", explica ea.

Dar...n-a fost sa fie. Tot cu politica a ramas. Asa ca acum a venit momentul sa faca urmatorul pas. Vrea ca candideze pentru functia de deputat. S-a inscris in PMP, iar primul test l-a dat cu Traian Basescu. Ii este sef pe linie de partid.

"Mi-a spus, ai o meserie? Sa, am o meserie...eu la baza sunt inginer agroturistic si student in an terminal la drept", spune Otilia.

Otilia are ganduri mari. Iar sursa de inspiratie ii ramane tot Elena Udea:  "Mi-a placut o idee de-a dumneaei, ma rog, multe dintre ideile dansei, si anume institutul fericirii. Nu stiu daca v-ati uitat pe Facebookul meu, dar postez si eu despre fericire".

Asadar... depinde de ea ce sanse isi creeaza ca sa obtina un loc pe liste. Mai ales ca vrea sa candideze tot in Buzau, judetul care a dat-o cea mai frumoasa blonda din politica romaneasca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si