Frumoasa Ebru Șahin, 27 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de baschetbalistul din echipa națională turcă, Cedi Osman, 25 de ani, fapt care a trezit instant atenția tabloidelor locale. Cedi Osman și Ebru Șahin nu s-au ferit de ochii presei, iar frumoasa actriță a făcut declarații inedite despre relația ei, dar și despre carieră, conform publicației ALL, din Turcia.

Citeste si: Reyyan, in pericol de moarte! Aflati ce se va intampla, LUNI, 15 februarie, intr-un nou episod dramatic din serialul "Hercai", de la ora 20:00, la Kanal D!

Ce a mărturisit frumoasa actriță

"Eu și Cedi ne potrivim foarte bine, deși facem parte din cercuri diferite. Fiecare dintre noi întelege diferit încrederea, multe dintre locurile pe care le frecventăm, atunci când nu suntem împreună, sunt diferite, dar esența pe care o obținem este aceeași. Eu și Cedi ne înțelegem din priviri, nu avem nevoie de vorbe, o astfel de conexiune avem! (…) Descoperim ceva nou în fiecare zi unul la celălalt. (…) Am învățat că deși suntem, deseori, la distanță unul cu celălalt, nu ne sacrificăm libertatea și caracterul, și ne ținem departe de tot felul de strategii (…) Avem încredere deplină în noi, și ne sprijin reciproc în carierele noastre, dar și în viața privată în toate circumstanțele”, sunt câteva dintre mărturisirile făcute de frumoasa actriță.

Citeste si: “Hercai” are premiera mâine, 9 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Cine este marea dragoste a frumoasei Ebru Șahin, Reyyan, din îndrăgitul serial “Hercai”

Nu ratați luni, de la ora 20:00, un episod nou, plin de emoție și suspans din “Hercai”, îndrăgita producție turcească ce îi are ca protagoniști pe Ebru Șahin, în rolul Reyyan, și Akın Akınözü, personaj Miran, la Kanal D.

Citeste si: Ebru Șahin, Reyyan, din noul serial “Hercai”, cucerește fanii cu frumusețea sa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si